FSHF tërheq kandidaturën për zhvillimin e Superkupës së Europës në Air Albania Stadium

Federata Shqiptare e Futbollit ka tërhequr kandidaturën për zhvillimin e Superkupës së Europës në “Air Albania Stadium” për vitin 2022! Sipas njoftimit të FSHF, të gjitha përpjekjet tashmë do të bëhen për të sjellë në Tiranë, te impianti i ri dhe modern, finalen e Ligës së Konferencës, një format i ri i futur së fundmi nga UEFA Në njoftim shkruhet: “Federata e Futbollit, duke i dhënë përparësi organizimit të finales së një kompeticioni të ri europian në Tiranë që do të ketë një vëmendje të madhe kontinentale, ka vendosur të…

Lexo më tepër