U rrëzua simboli i fundit i lirisë dhe demokracisë në vënd

Krìmì i ndodhur në ditën e fundit të gjendjes së jashtëzakonshme, ka vetëm një autor, atë që si personazhet e romaneve më të çmendura të këtij zhanri e planifikoi atë prej 22 vjetësh. Pavaësisht se në këtë histori kanë hyrë dhe kanë dalë shumë figura të njohura, nga Violeta Manushi tek Pandi Majko, nga Robert Ndrenika te Maks Velo, nga Aurel Plasari tek shërbyes të pështirë si Agron Hysenlliu e Erion Veliaj, autori dhe projektuesi i māsakrës mbetet vetëm një. Por sado perfid, i sofisttikuar dhe gjatë gjithë dy dekadave…

Lexo më tepër