Elon Musk i nevojiten 10,000 raketa për të bombarduar Marsin

Njerëzimit do ti duhen mbi 10,000 raketa për të bombarduar Marsin dhe kthyer atë në një planet më të jetueshëm për njerëzit. Elon Musk sipërmarrësi teknologjik i cili ka shprehur dhe më parë dëshirën e tij për të Tokëformuar Marsin sugjeroj se stoku i madhë i armëve që nevojiten për këtë projekt nuk është një problem i madh. Musk ka përshkruar më parë perspektivën epërdorimit të armëve për të çliruar dioksidin e karbonit të depozituar në brëndësi të terrenit të Marsit, dhe do i mundësonte njerëzve të lëviznin rreth planetit…

Lexo më tepër