Hapet drita jeshile për startimin e kampionatit të basketbollit

Lajm i madh për basektbollin shqiptar. Pas gati një viti karantinë, ndërprerjeje tëaktiviteteve kombëtare dhe të çdo lloji tjetër, i hapet drita jeshile për të rilluar.Kërkesës së radhës së federatës së këtij sporti në vendin tonë i është përgjigjurpozitivish Komiteti i Ekspertëve të Pandemisë, përmes kryetares dhe zv.ministresMira Rakacolli. Në shkresën e siguruar prej nesh, Ministria e Shëndetësisë dheMbrojtjes Sociale miraton kërkesën për zhvillimin e ndeshjeve të basketbollit nëShqipëri:“Në përgjigje të shkresës tuaj, Nr.149 Prot, datë 11 janar 2021, regjistruar në Ministrinë eShëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale me Nr.149 Prot, datë…

Lexo më tepër