Irani 80 milion $ për kokën e Trump

Irani ka vendosur shpërblimin prej 80 milion dollarë për ata që arrijnë të vrasin Presidentin e SHBA, Donald Trump.

Pas vrasjes së gjeneralit Qasem Soleimani tensionet tashmë janë ndezur dhe mediat botërore bëjnë me dije se rreziku për Luftën e Tretë Botërore është i madh.

Por ajo çfarë bëhet me dije është se Irani tre ditë pas sulmit ajror të SHBA në Baghdad ku u vra një nga figurat më të rëndëishme të saj, ka vendosur në dispozicion shpërblim të majmë prej 80 milion dollarë për ‘kokën’ e Donald Trump, personi i cili dha vendimin për vrasjen e gjeneralit.

Mund të ju interesojnë

Leave a Comment