Kompanitë celulare japin internet falas me pagesë

Kryeministri dje premtoj internet falas për të gjithë qytetaret, donëse kompanitë celulare duhet të vetsolidarizoheshin duke marrë shkas nga situata aktuale e koronavirusit duke u dhuruar qytetarëve njësi komunikimi ashtu siç kanë bërë vendet fqinje.

Por realisht nuk ndoshi kështu kompanitë njëzëri nuk kanë ndërmend të lëshojn asgjë pa para, përkundrazi përfitojnë nga situata kur të gjithë kanë nevojë të komunikojnë me të dashurit dhe të afërmit e tyre në pamundësi për ti takuar nga afër, risia e tyre është “promocioni” i ri me 50% më shumë internet për blerjen e çdo pakete ekzistuese, paketa që kushtojnë mbi 1000 lekë, çmim ky i papërballueshëm për shumë veta të cilët në këtë kohë situata e tyre ekonomike është mjaft e rënduar.

Mund të ju interesojnë

Leave a Comment