Meta në konferencë të jashtëzakonshme, në 2 Mars u kërkon shqiptarëve të dalin në bulevard

Sot në drek siç ishte lajmëruar nga zyra e shtypit të presidencës u mbajt konferenca e jashtëzakonshme nga presidenti ku nxorri në dritë prova të reja se si krzeministri kërkon të instaloj një rregjim ne shqipëri. Ai hodhi akuza të renda për kryeministrin duke e akuzuar për grusht shteti pasi ka shkelur çdo ligj kushtetues dhe insitucional duke përmendur mënyrën se si u emëruan dhe u betuan gjyqëtarët dhe prokurorët e rinjë në parlament duke i kujtuar se vetëm presidenti ka të drejt ti emëroj. Ai gjithashtu e cilësoj parlamentin si një vend ku gënjehet.

Ai u bëri thirje të gjithë shqiptarëve në datën 2 Mars të protestojn në bulevard kundër këtij rregjimi bashkë me opozitën e bashkuar.

Mund të ju interesojnë

Leave a Comment