Playstation 5 prezantohet ne Janar 2020?

Deri ne keto momente informacione per zyrtarizimin e Playstation 5 jane te pakta, gjerat duken se do ndryshojne me shpalljen e deklarates se Sony pjesemarrjen e saj ne panairin Consumer Electronics Show 2020 ose CES2020 e cila do zhvillohet ne 6 Janar 2020 ne Las Vegas

Ne CES2020 Sony do paraqesi per here te pare vizionin e saj per te ardhmen e video lojrave duke nderthurur teknologjine dhe kreativitetin si kurre me pare, duke na dhene ndjesi dhe emocione te reja.

Nga vete deklarata e saj instiktet te cojne ne vet Playstation 5. Viti 2020 do jete nje vit i rendesishem  per Gamers-at ku do priten te dalin ne treg sistemet e video lojrave te gjenerates tjeter si Playstation 5 dhe Xbox series X si dhe  dhjetra lojra shume te pritura sic jane The Last of Us Part II, Cyberpunk 2077 dhe Final Fantasy VII Remake

Mund të ju interesojnë

Leave a Comment