Spotify krijon lista këngësh për qenin dhe macen tuaj.

Playlista speciale për qent dhe macet si dhe kafshë të tjera shtëpiake ka menduar të krijoj Spotify. Pet Playlist të cilat krijohen në mënyrë automatike sipas algoritmeve kanë si qëllim të qetësojn qenin tuaj kur ai është i vetëm në shtëpi. Listat muzikore bazohen në këngë përzgjedhura nga përdorues të ndryshëm dhe nga “My Dog’s Favourite Podcast” të cilat ndihmojnë heqjen e stresit.

Kjo lëvizje erdhi si pasojë e një sontazhi të bërë nga 5000 përdorues nga SHBA, UK, Australia, Spanja dhe Italia. Ku sipas statistikave 71% u kanë vënë muzik kafshëve dhe 8 nga 10 shprehen se kafshëve u ka pëlqyer. 69% u këndon kafshëve dhe 57% kërcen me to. 55% besojnë se kafshët kanë të njejtën shije muzikore si i zoti.

Mund të ju interesojnë

Leave a Comment