Stadiumi i Kukesit gati per ndeshjen e pare te vitit te ardhshem!

Një video e publikuar së fundmi nga “ShqiStadium” tregon se janë shtuar tribunat qendrore në të dy krahët e fushës, ndërsa po zgjerohet fusha për të mbjellë barin natyral. Sipas informacioneve, ky stadium do të ketë 8.000 vende. Ndërsa do të jetë gati për të zhvilluar takimin e parë në vitin e ardhshëm me date 26 janar kunder Partizanit, mbetet per tu pare nese do respektohet afati i punimeve, dhe do jte ete gati ne nje periudhe kaq te shkurter

Pas “Arenës Kombëtare”, stadiumi i Kukësit është projekti i dytë i rëndësishëm për sa i përket futbollit shqiptar.

 

Mund të ju interesojnë

Leave a Comment