“Të Paekspozuarit” shpall sërish njeriun e vitit, Edi Ramën. Ja pesë meritat e tij të veçanta.

“Të Paekspozuarit”, ka shpallur njeriun e vitit 2019, kryeministrin EDI RAMA, titull të cilin ja kanë dhënë edhe në vitin 2018, i cili gjatë këtij viti ka këto arritje dhe merita të veçanta

Pushtet absolut: Rrëmbeu të gjithë pushtetet dhe vendosi një regjim autokrat.

Shpopullimin masiv të vendit: Me politikat e tij të mbrapshta, largoi masivisht shqiptarët.

*Oligarkët: E ktheu Shqipërinë në shtetin privat të oligarkëve.

*Minishengeni: I pari kryeministër shqiptar, që fitoi urrejtjen masive të kosovarëve.

*Propaganda: Ndërtoi ERTV-në, si distributorin kryesor të propagandës dhe fake news.

/TPZ.al/

Mund të ju interesojnë

Leave a Comment