Tinder-i pritet të bëj ndryshimin e madh së shpejti në platformën e saj

Aplikacioni më i famshëm për “dating” me miliona përdorues në të gjithë botën pregatitet për një ndryshim gjigand. Siç deklaroj kompania e krijimit të Tinder, do shtohet mundësia për videotelefonatë midis përdoruesve brënda ketij viti. Kjo behet për arsye që të mbyllen profilet fallco, në mënyrë qpërdoruesit të shohin njëri tjetrin live virtualisht përpara se të takohen fizikisht.

Për shkak të pandemisë Tinder shënon rekord për numrin e “swipes”. Femrat nën 30 vjeç rritën swipes e përditshme me 37% në krahasim me Shkurtin.

Përfaqësues të kompanise bën këtë deklaratë:

Ndërkohë që karantina vazhdon, është vënë re një rritje e përdoruesve meshkuj mbi 30 vjeç. Është e vërtetuar se nevoja për kontakt njerëzor nuk do ulet kurrë dhe do jemi gjithmonë në kërkim për të përmbushur këtë nevojë. kjo periudhë e izolimit shoqëror do ishte më e rëndë për personat single – (të cilët nuk kanë më mundësi të ndërveprojnë me të tjerë si në bare dhe koncerte) në qoftë se nuk do ekzistonin produktet tona.

Mund të ju interesojnë

Leave a Comment